Background Image

Waddenhuus 10 pers, incl. Boeibad


 

Midden in het Wieringer landschap en gelegen aan het Werelderfgoed de Waddenzee ligt dit 10 persoons vakantiehuis met heel bijzonder warm 'boeibad' (37 graden) voor ca. 6 personen. Het vakantiehuis is comfortabel ingericht en uitermate geschikt voor een verblijf met vrienden of familie. Aan de voorzijde van het huis bevindt zich een terras met meubilair, zodat u buiten kunt eten. Vanauit de keuken heeft u een schitterend uitzicht over de landerijen.
Het perceel van 6000 m2 met oa. de speeltuin met piratenboot, klim- en schommelrek is voor gemeenschappelijk gebruik. De eigenaar biedt diverse arrangementen aan, waaronder; wadlopen, sportvissen, rondvaarten etc. Daarnaast kunt u diverse uitstapjes maken naar o.a. de Noordzeekust (25 km), Amsterdam op 45 autominuten, de Waddeneilanden, bollenvelden, Alkmaar en Den Helder. Samen met HNH022 en HNH024 te huur voor 40 personen.Boei-Badderen
Nooit van gehoord. Wat is dat? Op de Waddenzee zijn de vaarwegen met boeien aangegeven. Kleine en grote. En u weet, wij wonen aan de Waddenzee, dus ja… waarom zouden we niet twee grote Wadboeien op ons erf zetten. Imposant om te zien en zo… maar nu komt het: je kunt er ook in baden en badderen! Ahaaa, da's nieuw!

Jawel… elke ochtend stroomt er vers, schoon water van een zeer aangename temperatuur in de boei. De voorzijde is open, trappetje erbij, hop-en-plons en u bent aan het Boei-Badderen. Uiterst relaxed en tegelijk een boeiende ervaring zeg maar.

Bij De Groot Recreatie is uw verblijf altijd vol prettige verrassingen.


 

Boek nu