Background Image

Feesten


Vier je feest bij De Groot Recreatie!

Een bedrijfsfeest midden op de Waddenzee met het mooiste uitzicht dat je je kunt bedenken. Jouw medewerkers zullen zich dit uitje nog lang herinneren. Combineer je bezoek aan het werelderfgoed Waddenzee met een lekkere lunch of diner in het Schippershuus of sluit af met een uitgebreide barbecue of buffet.

Van plan een van je vrienden of vriendinnen te verrassen met een vrijgezellenfeest? Ook dan is De Groot Recreatie the place to be.

Kom wadlopen of garnalenvissen, maar ook wandelen en fietsen over het glooiende Wieringer landschap behoren tot de mogelijkheden. Sluit de dag af met een uitgebreide BBQ of blijf ‘Eten op z’n boerenfluitjes’ in het Schippershuus. Een dag om nooit te vergeten.

 

Ook de mooiste dag van je leven vier je bij ons!

Vervoer per antieke stadsbus van en naar de diverse feestlocaties. Een rondvaart met de WR117 en het JA-woord op de Waddenzee! Kan het nog unieker?
Ook wadlopen met uw gasten behoort tot de mogelijkheden. Een DJ in de feestzaal van het Schippershuus die middags rustige muziek draait en ’s avonds de voetjes van de vloer krijgt. Tussendoor genieten jullie van een diner. Bij mooi weer verhuizen we alles eenvoudig naar onze intieme tuin. Hoe je deze dag ook wilt vieren: wij maken van je bruiloft de mooiste dag van je leven.

En… niemand hoeft deze dag naar huis en kan blijven overnachten in het Waddenhuus. Voor het bruidspaar is uiteraard de bruidssuite gereserveerd.

De mogelijkheden voor deze dag zijn eindeloos. Graag bespreken we met jou hoe je deze dag wilt indelen.

Boek nu