image

Kom wadlopen en beleef het Wad in haar puurste vorm

De Groot Recreatie organiseert diverse wadlooptochten vanuit Noord-Holland op het voormalig eiland Wieringen, gelegen aan het Werelderfgoed Waddenzee. Onder begeleiding van een ervaren gids kunt u, tijdens het wadlopen, aan den lijve ondervinden hoe uniek dit prachtige stuk natuur is.

Een unieke wadbeleving, waarbij je letterlijk met je voeten op het Wad staat. Vergeet je fototoestel en verrekijker niet want de kans is groot dat we zeehonden zien. Een onvergetelijke vaartocht over de Waddenzee is inbegrepen.

Lees verder Boek nu
Pic
De Groot Recreatie | Hippolytushoef | Noord-Holland

Kom garnalenvissen op de Waddenzee

en waan jezelf voor één dag een echte visserman!

Lees verder

Arrangementen

Screenshot

Arrangementen overzicht

Op zoek naar activiteiten om het Werelderfgoed Waddenzee eens écht te ontdekken? De Groot Recreatie biedt u een keur aan activiteiten die geschikt is voor bezoekers van alle leeftijden. Zo kunt u komen wadlopen, vogels en zeehonden spotten tijdens een informatieve rondvaart, wandelen en fietsen over Wieringen, zélf garnalenvissen op de Waddenzee of luxueus overnachten in ons Waddenhuus.

Lees verder

Ontdek het zelf, met vrienden, familie of de hele klas

individueel

Wie individueel aan één van onze vele activiteiten zoals wadtochten, garnalenvissen en rondvaarten wil deelnemen is vanzelfsprekend van harte welkom. U kunt zich via het reserveringsformulier aanmelden.

groepen

Onze activiteiten zijn zeer geschikt voor particuliere groepen zoals: bedrijven, organisaties en (personeels)verenigingen. Mensen die graag meer privacy willen (Familie- of vriendengroepen) kunnen dit kenbaar maken d.mv. het reserveringsformulier. Wij nemen z.s.m. contact met u op voor een arrangement op maat. Ook voor kinderfeestjes zijn onze arrangementen zeer geschikt. (vanaf ongeveer 10 jaar). Voor schoolreisjes hebben wij speciale tarieven.

Background Image

UNESCO WERELDERFGOED WADDENZEE

Wij bieden u unieke Wadbelevingen waarbij respect voor het gebied voorop staat. Bij De Groot Recreatie maakt u onder leiding van uitsluitend professionele wadgidsen kennis met het gebied. Wij lopen bewust met kleine deelnemersgroepen om het Wad in alle rust te kunnen beleven.

Screenshot

Slapen op Wieringen

Heerlijk overnachten op Wieringen. Voor een weekendje, midweek, week of langere vakantie. Bij De Groot Recreatie bent u aan het juiste adres voor het boeken van uw favoriete accommodatie! Op een van de mooiste plekjes van Wieringen is een vakantie in het Waddenhuus genieten voor jong en oud, in alle jaargetijden.

Komt u met een groep, (bijvoorbeeld met familie- of vriendengroep)dan heeft u de keuze uit een van onze groepsverblijven. En wilt u op het laatste moment nog een lange of korte vakantie boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Lees verder
Background Image

Kom Groots genieten

Een zee van mogelijkheden op het eiland Wieringen.

Lees verder
Page generated in 264,17303 seconds.