image

Kom wadlopen en beleef het Wad in haar puurste vorm

De Groot Recreatie organiseert diverse wadlooptochten vanuit Noord-Holland op het voormalig eiland Wieringen, gelegen aan het Werelderfgoed Waddenzee. Onder begeleiding van een ervaren gids kunt u, tijdens het wadlopen, aan den lijve ondervinden hoe uniek dit prachtige stuk natuur is.

Een unieke wadbeleving, waarbij je letterlijk met je voeten op het Wad staat. Vergeet je fototoestel en verrekijker niet want de kans is groot dat we zeehonden zien. Een onvergetelijke vaartocht over de Waddenzee is inbegrepen.

Lees verder
Pic
De Groot Recreatie | Hippolytushoef | Noord-Holland

Kom garnalenvissen op de Waddenzee

en waan jezelf voor één dag een echte visserman!

lees verder

Arrangementen

Bekijk onze arrangementen, afgestemd op de sportieve of minder sportieve deelnemer.

Screenshot

Arrangementen overzicht

Op zoek naar activiteiten om het Werelderfgoed Waddenzee eens écht te ontdekken? De Groot Recreatie biedt u een keur aan activiteiten die geschikt is voor bezoekers van alle leeftijden. Zo kunt u komen wadlopen, vogels en zeehonden spotten tijdens een informatieve rondvaart, wandelen en fietsen over Wieringen, zélf garnalenvissen op de Waddenzee of luxueus overnachten in ons Waddenhuus. Lees verder…

Lees verder

Ontdek het zelf, met vrienden, familie of de hele klas

Individueel

Wie individueel aan één van onze vele activiteiten zoals wadtochten, garnalenvissen en rondvaarten wil deelnemen is vanzelfsprekend van harte welkom. U kunt zich via het reserveringsformulier aanmelden.

Groepen

Onze activiteiten zijn zeer geschikt voor particuliere groepen zoals: bedrijven, organisaties en (personeels)verenigingen. Mensen die graag meer privacy willen (Familie- of vriendengroepen) kunnen dit kenbaar maken d.mv. het reserveringsformulier. Wij nemen z.s.m. contact met u op voor een arrangement op maat. Ook voor kinderfeestjes zijn onze arrangementen zeer geschikt. (vanaf ongeveer 10 jaar). Voor schoolreisjes hebben wij speciale tarieven.

Background Image

Unesco Werelderfgoed Waddenzee

Wij bieden u unieke Wadbelevingen waarbij respect voor het gebied voorop staat. Bij De Groot Recreatie maakt u onder leiding van uitsluitend professionele wadgidsen kennis met het gebied. Wij lopen bewust met kleine deelnemersgroepen om het Wad in alle rust te kunnen beleven.

Screenshot

Slapen op Wieringen

Heerlijk overnachten op Wieringen. Voor een weekendje, midweek, week of langere vakantie. Bij De Groot Recreatie bent u aan het juiste adres voor het boeken van uw favoriete accommodatie! Op een van de mooiste plekjes van Wieringen is een vakantie in het Waddenhuus genieten voor jong en oud, in alle jaargetijden.

Komt u met een groep, (bijvoorbeeld met familie- of vriendengroep)dan heeft u de keuze uit een van onze groepsverblijven. En wilt u op het laatste moment nog een lange of korte vakantie boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Lees verder

Laatste nieuws

Pic

Nieuwe website online

Lancering van onze nieuwe website.

De nieuwe website van De Groot recreatie is online. Het compleet aanbod aan recreatiemogelijkheden is vanaf nu overzichtelijk voorhanden op één site. Alle informatie, agenda’s, afvaarttijden, én reserveringsformulieren per categorie duidelijk gerangschikt. Het ontwerp is volledig responsive. Dus zowel op de monitor als op een tablet of smartphone een optimale presentatie. De vele foto’s geven u thuis al een goed beeld van onze activiteiten. Het groots genieten kan direct beginnen... Graag tot ziens op Wieringen!

Pic

Boeibadderen

Uniek in Nederland: kom boeibadderen!

Volledig ontspannen en relaxen tijdens je vakantie of weekendje weg? Kom dan genieten in één van onze unieke boeibaden. Geankerd en voorzien van navigatie, lichten en reflectoren dreven deze reusachtige stalen boeien op de Noordzee als baken voor de scheepvaart. Nu staan ze bij De Groot Recreatie in de achtertuin van het vakantieverblijf. Van binnen voorzien van een speciale coating en verwarmingssysteem. Gevuld met water op een aangename temperatuur. Het uitzicht vanuit de boei is adembenemend mooi. Privacy gegarandeerd. Zowel in zomer als in de winter een ongeëvenaarde belevenis. Kom het uitproberen. Kom boeibadderen. 

Pic

Groots en groen genieten

Groots (én groen) genieten

Het Waddenhuus van De Groot Recreatie wekt voortaan groene stroom op met een zonnepaneleninstallatie. Met de bijna 100 zonnepanelen en andere maatregelen is het waddenhuus dus CO2 neutraal!

De 100 zonnepanelen, wekken jaarlijks 26.000 kilowattuur groene stroom op. Volgens Maartje en Coen van De Groot Recreatie zijn de duurzame maatregelen een logische voor het recreatiebedrijf. “Duurzaamheid zit ons in de genen. De natuur zelf is onze belangrijkste inspiratie- én inkomstenbron. De opbrengst van deze zonnepanelen draagt enorm bij aan de energiebesparing van ons vakantieverblijf”.

Background Image

Kom Groots genieten!

Een zee van mogelijkheden op het eiland Wieringen.

Lees verder