Background Image

Accommodaties


Kom slapen op Wieringen 

Heerlijk overnachten op Wieringen. Voor een weekendje, midweek, week of langere vakantie. Bij De Groot Recreatie bent u aan het juiste adres voor het boeken van uw favoriete accommodatie! Op een van de mooiste plekjes van Wieringen is een vakantie in het Waddenhuus genieten voor jong en oud, in alle jaargetijden. 

De accommodaties zijn comfortabel, modern ingericht en van alle gemakken voorzien.
Iedere accommodatie heeft zijn eigen terras en daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van het ruime perceel (6000 m2) waarop o.a. de speeltuin met piratenboot, klim- en schommelrek staat. De eigenaar biedt tevens diverse arrangementen aan, waaronder wadlopen, sportvissen, rondvaarten etc.Daarnaast kunt u diverse uitstapjes maken naar o.a. de Noordzeekust (25 km), Amsterdam, de Waddeneilanden, bollenvelden, Alkmaar en Den Helder. Ontbijt en diner op aanvraag mogelijk. Kinderbed op aanvraag te huur. Midweek (maandag-vrijdag) en weekend (vrijdag-maandag) gedurende het hele jaar te boeken.


Boei-Badderen
Nooit van gehoord. Wat is dat? Op de Waddenzee zijn de vaarwegen met boeien aangegeven. Kleine en grote. En u weet, wij wonen aan de Waddenzee, dus ja… waarom zouden we niet twee grote Wadboeien op ons erf zetten. Imposant om te zien en zo… maar nu komt het: je kunt er ook in baden en badderen! Ahaaa, da's nieuw!

Jawel… elke ochtend stroomt er vers, schoon water van een zeer aangename temperatuur in de boei. De voorzijde is open, trappetje erbij, hop-en-plons en u bent aan het Boei-Badderen. Uiterst relaxed en tegelijk een boeiende ervaring zeg maar.

Bij De Groot Recreatie is uw verblijf altijd vol prettige verrassingen!