Background Image

Waddenhuus 20 pers, incl. Boeibad


Midden in het Wieringer landschap en gelegen aan het Werelderfgoed Waddenzee ligt deze 20 persoonsgroepsaccommodatie (HNH022). Samen met HNH023 (10 personen) en HNH024 (10 personen) te boeken voor 40 personen. De accommodaties zijn comfortabel, modern ingericht en van alle gemakken voorzien.De accommodatie HNH022 bestaat eigenlijk uit twee woningen die middels een tussendeur met elkaar verbonden zijn, waardoor er twee televisies, twee woonkamers en twee keukens beschikbaar zijn. De keukens zijn goed uitgerust en beschikken over 2 ovens en 3 vaatwassers. Daarnaast is in een van de woningen een badkamer en slaapkamer voor mindervaliden op de begane grond. Er zijn 9 slaapkamers, 4 badkamers en huisdieren zijn toegestaan.

De accommodatie heeft een eigen terras aan de voorzijde en ligt op een ruim perceel van 6000m2. Op het grondstuk is een gemeenschappelijke speeltuin met oa. piratenboot, klim- en schommelrek.

 

Daarnaast kunt u diverse uitstapjes maken naar o.a. de Noordzeekust (25 km), Amsterdam, de Waddeneilanden, bollenvelden, Alkmaar en Den Helder. Kinderbed op aanvraag te huur. Midweek (maandag-vrijdag) en weekend (vrijdag-maandag) gedurende het hele jaar te boeken.

De HNH022 en de HNH023 hebben beide een BoeiBad tot de beschikking.


Boei-Badderen
Nooit van gehoord. Wat is dat? Op de Waddenzee zijn de vaarwegen met boeien aangegeven. Kleine en grote. En u weet, wij wonen aan de Waddenzee, dus ja… waarom zouden we niet twee grote Wadboeien op ons erf zetten. Imposant om te zien en zo… maar nu komt het: je kunt er ook in baden en badderen! Ahaaa, da's nieuw!

Jawel… elke ochtend stroomt er vers, schoon water van een zeer aangename temperatuur in de boei. De voorzijde is open, trappetje erbij, hop-en-plons en u bent aan het Boei-Badderen. Uiterst relaxed en tegelijk een boeiende ervaring zeg maar.

Bij De Groot Recreatie is uw verblijf altijd vol prettige verrassingen. 

 

 

Book