Background Image

Privé Wadloopzwerftocht


Ontdek de schoonheid van het wad met je eigen groep, zonder de noodzaak van een boot en ver weg van de gebruikelijke toeristische paden.
Onze privé wadloopzwerftocht biedt een intieme en persoonlijke ervaring van het unieke waddengebied.

Wandelen over de bodem van de zee, met alleen de lucht boven je en het slik onder je voeten, is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Onze deskundige gidsen leiden je veilig over de zandbanken en door het slik, terwijl ze boeiende verhalen delen over de flora, fauna en de geschiedenis van dit unieke natuurgebied.Een Avontuur voor Iedereen

Deze tweeuur durende zwerftocht is perfect voor families, vriendengroepen of teamuitjes. Het is een prachtige manier om samen te komen, de drukte te ontvluchten en iets nieuws te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke uitdaging of een rustige wandeling wilt maken door een van de meest bijzondere landschappen van Nederland, onze privé wadloopzwerftocht is volledig aan te passen aan jouw wensen.

Wat Je Kunt Verwachten

  • Privégids: Een ervaren wadloopgids die je groep begeleidt en zorgt voor een veilige en informatieve tocht.
  • Flexibiliteit: Voor zover mogelijk passen we tocht aan op de wensen van de groep, bijvoorbeeld in stilte, gericht op kinderen enz.
  • Natuurschoon: Ontdek unieke uitzichten, flora & fauna op het wad, en ervaar de stilte en ruimte van het wad.

Boek Jouw Unieke Wadloopervaring

Klaar voor een onvergetelijk avontuur? Boek nu je privé wadloopzwerftocht voor jouw groep. Ervaar de rust, ruimte en de ongerepte natuur van het waddengebied. Voor boekingen en meer informatie, neem contact met ons of boek online.